VISSZA  
Nyitólap > Regisztráció
Regisztrációs adatlap, hírlevél feliratkozás
Kérünk, hogy töltsd ki az alábbi regisztrációs adatlapot! A kupon vásárláshoz és szobafoglalásokhoz regisztrációval kell rendelkezned. Később a megadott e-mail címmel és jelszóval belépve nyomon követheted a megvásárolt kuponok lejáratát, felhasználását és a szobafoglalások státuszát, valamint rengeteg kényelmi és extra funkciót vehetsz igénybe.

A kis- és nagybetűk használatára ügyelj: a rendszer a jelszó esetén különbséget tesz kis- és nagybetűk között! A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!
Vezetéknév: Keresztnév*:
Telefonszám: E-mail*:
 
Lakcím: Postázási cím:
 
 
Jelszó:* Jelszó mégegyszer:*
Automatikusan léptessen be legközelebb
  REGISZTRÁLOK  
ÍGY DUPLÁZD MEG SZÉP-KÁRTYA FORINTJAID ÉRTÉKÉT!
Az akciós belföldi ajánlatok többségéért SZÉP-kártyával is fizethetsz a szállodának, így ugyanazért a SZÉP-kártya forintért 50% akció mellett akár két nyaralást is foglalhatsz!
MENJ BIZTOSRA, FOGLALJ SZOBÁT, MIELŐTT KIFIZETED A KUPON ÁRÁT!
Ha már tudod, mikor utaznál, csapj le a kuponra és foglalj szobát, mielőtt kifizetnéd! Így nyugodtan kereshetsz akár másik szállodát, ha nincs szabad szoba a választott helyen!
AKTÍV IDŐTÖLTÉSRE VÁGYSZ A SZÁLLODAI PIHENÉS MELLETT?!
Válassz időpontot programízelítőnk alapján, nézd meg a videókat és olvass a környékről érdekességeket a kupon adatlapján és a WEB oldal többi részein!