VISSZA  
Nyitólap > Kapcsolat
ÍGY DUPLÁZD MEG SZÉP-KÁRTYA FORINTJAID ÉRTÉKÉT!
Az akciós belföldi ajánlatok többségéért SZÉP-kártyával is fizethetsz a szállodának, így ugyanazért a SZÉP-kártya forintért 50% akció mellett akár két nyaralást is foglalhatsz!
MENJ BIZTOSRA, FOGLALJ SZOBÁT, MIELŐTT KIFIZETED AZ UTALVÁNY ÁRÁT!
Ha már tudod, mikor utaznál, csapj le az akcióra és foglalj szobát, mielőtt kifizetnéd! Így nyugodtan kereshetsz akár másik szállodát, ha nincs szabad szoba a választott helyen!
AKTÍV IDŐTÖLTÉSRE VÁGYSZ A SZÁLLODAI PIHENÉS MELLETT?!
Válassz időpontot programízelítőnk alapján, nézd meg a videókat és olvass a környékről érdekességeket az akció adatlapján és a WEB oldal többi részein!
KAPCSOLAT
Vásárlóink részére
Ha kérdésed van, elakadtál a vásárlásnál, nem tudod letölteni az utalványt, vagy megosztanád velünk véleményed, keress minket bátran!
Telefonos ügyfélszlgálatunk műszaki okok miatt átmenetileg nem üzemel, arra kérünk, hogy kérdéseidet e-mailen tedd fel nekünk, amire igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válasszolni! Köszönjük megértésedet!
Telefon: +36 (70) 340-7878 (munkanapokon, 10:00 - 17:00 óra között)
E-mail:: info@szallodakuponok.com
ÜNNEPI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: Szeretnénk tájékoztatni, hogy az ügyfélszolgálatunk 2016 december 24-25-26-án, valamint december 31-január 1-én zárva tart. Kollégáink ezeken a napokon telefonon nem lesznek elérhetőek, csak az e-mailen megküldött halaszthatatlan ügyekben állnak rendelkezésre. A nem sürgős e-mailekre az ünnepnapokat követő munkanapon tudunk válaszolni.
FONTOS! A levelező szolgáltatónkál átmeneti, technikai probléma adódott, így ha SOS kérdésben várnál tőlünk választ, kérünk, hogy hívd az ügyfélszolgálati telefonszámot, vagy írj nekünk Facebook oldalunkon! Köszönjük megértésed!
2017 július 7-én (pénteken) telefonos ügyfélszolgálatunk zárva tart, így ezen a napon e-mailen keresztül várjuk kérdéseiteket, kéréseiteket.
Ünnepi ügyfélszolgálat: 2014 december 24 - 2015 január 4 között telefonos ügyfélszolgálatunk zárva tart, így e-mailen keresztül várjuk kérdéseiteket, kéréseiteket, melyekre az ünnepek alatt is igyekszünk mihamarabb válaszolni.
HA E-MAILT ÍRSZ NEKÜNK, FONTOS! Ha már regisztráltál nálunk, és az utalványoddal kapcsolatban írsz, akkor tudunk leghatékonyabban foglalkozni a kéréseddel, ha a tárgymezőbe beleírod a kérésed tárgyát (utalvány törlése, kérdés szállodával kapcsolatban, nem tudok belépni, stb), valamint az utalvány azonosítóját (pl. SZK-1234-...). Több utalvány esetén a tárgyban elegendő egyet kiemelni, de a levélben említsd meg mindegyik utalvány sorszámát! Az is fontos, hogy ha megoldható arról az e-mail címről írj, amelyikkel regisztráltál, vagy legalább írd bele az e-mailbe ezt a címet is! Ha elérhető vagy telefonon, feltétlen írd bele a telefonszámodat és hogy mikor kereshetünk...ha a kérésed megoldása így gyorsabb és egyszerűbb, kollégáink telefonon egyeztetnek Veled!
NEM KAPTAD MEG A VÁRT E-MAILT TŐLÜNK? Kérünk, hogy nézz bele a Spam (levélszemét) mappába is, mert sajnos minden levelező rendszer más szempontok alapján szűr...sajnos néha a mi leveleink is áldozatul esnek. Minden esetben küldünk automatikus e-mailt: vásárláskor, befizetés rögzítésekor, szobafoglalás visszaigazolásakor.
HOTMAIL.COM, OUTLOOK.COM címről írnál? Egy sajnálatos technikai probléma következtében az általunk ezekre a címekre küldött levelek nem érkeznek meg (sem az ügyfélszolgálatunk által küldött, sem az automata e-mailek), így ha módod van rá, kérjük írj nekünk másik e-mail címről, hogy válaszolni tudjunk (pl. gmail.com, stb)! Ha már ezekkel a címekkel regisztráltál, és vásároltál is, de nem kaptál visszaigazoló e-mailt, akkor is kérjük, hogy másik címről írj nekünk, egyéb esetben sajnos a válaszunk nem fog megérkezni! Megértésedet köszönjük, a hiba javítása érdekében már felvettük a Hotmail.com/Outlook.com tulajdonosával a kapcsolatot!
Szállodák részére
Szeretné megjeleníteni ajánlatát a kínálatunkban? Örömmel vesszük megkeresését!
E-mail: info@szallodakuponok.com
Általános Működési Feltételek
Az általános működési feltétek PDF formátumban letölthető ide kattintva.
Adatvédelmi szabályat
Az adatvédelmi szabályzat PDF formátumban letölthető ide kattintva.
Üzemeltető vállalkozás, székhely és levelezési cím
TRAVEL-PRO KFT
Székhely, levelezési cím: 2724 Újlengyel, Határ út 12.
Adószám: 23799457-2-13
Bankszámla szám: 10404027-50526549-55901002
IBAN: HU84 1040 4027 5052 6549 5590 1002
 
A fent címen irodát nem üzemeltetünk, kizárólag levelezés céljára van fenntartva. Köszönjük megértésed!