VISSZA  
Nyitólap > Vásárlás menete
ÍGY DUPLÁZD MEG SZÉP-KÁRTYA FORINTJAID ÉRTÉKÉT!
Az akciós belföldi ajánlatok többségéért SZÉP-kártyával is fizethetsz a szállodának, így ugyanazért a SZÉP-kártya forintért 50% akció mellett akár két nyaralást is foglalhatsz!
MENJ BIZTOSRA, FOGLALJ SZOBÁT, MIELŐTT KIFIZETED AZ UTALVÁNY ÁRÁT!
Ha már tudod, mikor utaznál, csapj le az akcióra és foglalj szobát, mielőtt kifizetnéd! Így nyugodtan kereshetsz akár másik szállodát, ha nincs szabad szoba a választott helyen!
AKTÍV IDŐTÖLTÉSRE VÁGYSZ A SZÁLLODAI PIHENÉS MELLETT?!
Válassz időpontot programízelítőnk alapján, nézd meg a videókat és olvass a környékről érdekességeket az akció adatlapján és a WEB oldal többi részein!
A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA
1. Nézz körül a legjobb akciók között!
A választásnál az akció adatlapján rengeteg információval segítjük a döntésed, így mindenképpen érdemes belenézni a legtöbb ajánlat adatlapjára. Itt találsz információt az akció előnyeiről-hátrányiról, a szálloda szolgáltatásairól, megnézheted a szállodáról készült fotókat, videókat, átkattinthatsz a szálloda web oldalára, és térképen is megmutatjuk hol is töltheted el szabadságodat.
2. Válaszd ki a legjobban tetsző szálloda ajánlatot!
A döntésednél a szálloda és az akció adatai mellett feltétlen figyelj a felhasználhatóság dátumaira, hogy hétvégén is, vagy csak hétköznap váltható be, illetve, hogy ha SZÉP-kártyával szeretnéd kifizetni az utalványt, akkor a szálloda elfogadja-e a Te kártyádat (OTP, MKB, K&H)! Mindezt az információt beszerezheted az akció adatlapjáról!
3. Üsd le az akciót, mielőtt elfogy!
Az akciók korlátozott számban állnak rendelkezésre, ha elfogy, nem biztos, hogy kapunk újabb csomagot a szállodától! A vásárlást az akció adatlapján, a Vásárlási opciók menü kiválasztásával, vagy a Megveszem most gombra kattintással kezdheted el. Ekkor átkerülsz a vásárlás adatlapjára, ahol saját magadnak állíthatod össze az utalványodat...kiválaszthatod az eltölthető éjszakák számát, hozzáadhatsz feláras és felár nélküli extrákat, stb. Ha végeztél a csomag összeállításával, akkor nyomd meg az adatlap alján található Megveszem most gombot, amivel máris a Tiéd lehet az akciós utalvány...már csak ki kell fizetned! Minderről természetesen kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt is, amely ha nem érkezik meg néhány órán belül, jelezd felénk!
4. Ugye nem felejted el kifizetni?
A megvásárolt utalvány kifizetésére 5 nap áll rendelkezésedre. A számlát többféleképpen rendezheted: SZÉP-kártyával, átutalással, K&H bankfiókban történő befizetéssel. A fizetéshez kapcsolódó fontos információkat (számlaszám, közlemény rovat tartalma) az akciós utalvány leütése utána máris rendelkezésedre bocsátjuk.

Az utalvány kifizetésére az akció leütését követő naptól számított 5 naptári nap áll rendelkezésedre.
5. Használd fel az utalványt, és élvezd a pihenést!
Az utalvány árának beérkezésekor (a megadott e-mail és jelszóval történő belépés után) a Saját fiókom menüpontban tudod letölteni, vagy kinyomtatni a PDF alapú utalványt.

A szállodába az utalványt kinyomtatva kell magaddal vinni, de ha erre nincs mód, akkor szobafoglaláskor feltétlen egyeztess a szállodával erről. A WEB oldalunkon történő szobafoglalás érvényes, azokat a szálloda tényként kezeli, de javasoljuk, hogy az utalvány kifizetése után feltétlen kérj a szállodától is írásos visszaigazolást a foglalásról, megjelölve az utalvány sorszámát és azt, hogy nálunk már indítottál szobafoglalást a kifizetés előtt..
K&H SZÉP Kártya aktiválása
A SZÉP Kártya tulajdonosainak online felületen történő kártyaaktiválásra van lehetőségük. A K&H SZÉP Kártya a munkavállalói felületen történő belépés után aktiválható.

A belépéshez a kártyaszám mellett első alkalommal az adóazonosító jelet (magánszemély adószámot) kell megadni, mint jelszót.

Az első sikeres belépést követően új jelszó beállítása javasolt. A biztonsági szabályok szerint az új jelszónak minimum 8 karakter hosszúságúnak kell lennie, valamint vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetűt, továbbá szám karaktert.
Elektronikus fizetés K&H SZÉP Kártyával
Jelenlegi információink szerint a K&H SZÉP kártyával nincs még lehetöség internetes alapon, online fizetést kezdeményezni.

Ha Önnek tudomása van ennek változásáról, megköszönjük, ha megosztja velünk az info@szallodakuponok.com e-mail címen, hogy elérhetövé tegyük mi is ezt a fizetési módot.