VISSZA  
Nyitólap > Utalvány vásárlása ajándékba
ÍGY DUPLÁZD MEG SZÉP-KÁRTYA FORINTJAID ÉRTÉKÉT!
Az akciós belföldi ajánlatok többségéért SZÉP-kártyával is fizethetsz a szállodának, így ugyanazért a SZÉP-kártya forintért 50% akció mellett akár két nyaralást is foglalhatsz!
MENJ BIZTOSRA, FOGLALJ SZOBÁT, MIELŐTT KIFIZETED AZ UTALVÁNY ÁRÁT!
Ha már tudod, mikor utaznál, csapj le az akcióra és foglalj szobát, mielőtt kifizetnéd! Így nyugodtan kereshetsz akár másik szállodát, ha nincs szabad szoba a választott helyen!
AKTÍV IDŐTÖLTÉSRE VÁGYSZ A SZÁLLODAI PIHENÉS MELLETT?!
Válassz időpontot programízelítőnk alapján, nézd meg a videókat és olvass a környékről érdekességeket az akció adatlapján és a WEB oldal többi részein!
UTALVÁNY VÁSÁRLÁSA AJÁNDÉKBA
Megláttál egy akciót, aminek úgy gondolod, hogy szeretteid, barátaid közül örülne valaki, és szívesen átadnád Neki ajándékba valamilyen alkalomra?
Vásárold meg az utalványt (majdnem) a szokásos módon!
Ha az utalvány megvásárlásakor jelzed felénk, hogy ajándékba szeretnéd adni, akkor tetszetos, összeget nem tartalmazó utalványt készítünk, melyet a Saját fiókodból tudsz az utalvány árának kifizetését követoen letölteni PDF formában.
K&H SZÉP Kártya aktiválása
A SZÉP Kártya tulajdonosainak online felületen történő kártyaaktiválásra van lehetőségük. A K&H SZÉP Kártya a munkavállalói felületen történő belépés után aktiválható.

A belépéshez a kártyaszám mellett első alkalommal az adóazonosító jelet (magánszemély adószámot) kell megadni, mint jelszót.

Az első sikeres belépést követően új jelszó beállítása javasolt. A biztonsági szabályok szerint az új jelszónak minimum 8 karakter hosszúságúnak kell lennie, valamint vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetűt, továbbá szám karaktert.
Elektronikus fizetés K&H SZÉP Kártyával
Jelenlegi információink szerint a K&H SZÉP kártyával nincs még lehetöség internetes alapon, online fizetést kezdeményezni.

Ha Önnek tudomása van ennek változásáról, megköszönjük, ha megosztja velünk az info@szallodakuponok.com e-mail címen, hogy elérhetövé tegyük mi is ezt a fizetési módot.