VISSZA  
Nyitólap > Hogyan működünk?
ÍGY DUPLÁZD MEG SZÉP-KÁRTYA FORINTJAID ÉRTÉKÉT!
Az akciós belföldi ajánlatok többségéért SZÉP-kártyával is fizethetsz a szállodának, így ugyanazért a SZÉP-kártya forintért 50% akció mellett akár két nyaralást is foglalhatsz!
MENJ BIZTOSRA, FOGLALJ SZOBÁT, MIELŐTT KIFIZETED AZ UTALVÁNY ÁRÁT!
Ha már tudod, mikor utaznál, csapj le az utalványra és foglalj szobát, mielőtt kifizetnéd! Így nyugodtan kereshetsz akár másik szállodát, ha nincs szabad szoba a választott helyen!
AKTÍV IDŐTÖLTÉSRE VÁGYSZ A SZÁLLODAI PIHENÉS MELLETT?!
Válassz időpontot programízelítőnk alapján, nézd meg a videókat és olvass a környékről érdekességeket az akció adatlapján és a WEB oldal többi részein!
A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA
Elfogadható a kártyád a szállodánál?
Első lépésként ellenőrizd, hogy a kiválsztott szállodánál elfogadják-e a SZÉP kártyádat (OTP, MKB, K&H)! Ezt az ajánlat adatlapon tudod megtenni! Ha elfogadható a kártya, lépj be az ajánlat adatlapjára, majd vásárold meg a MEGVESZEM gombra kattintva! Ezzel máris a Te nevedre kerül a kiválasztott utalvány.
Aktiváltad már a SZÉP-kártyádat?
Ha még nem tetted meg, aktiválnod kell a SZÉP kártyát a kibocsátó banknál!
Így indíthatsz kifizetést SZÉP-kártyádról
A kifizetés lebonyolítása kibocsátó bankonként eltérő, így azt bankonként mutatjuk meg Neked.
Ugye nem felejted elküldeni a kifizetésről a bizonylatot?
A SZÉP kártyás utalásról letölthető bizonylatot, és/vagy annak sorszámát küldd el nekünk e-mailen az info@szallodakuponok.com címre, tárgymezőben az utalvány sorszámával, hogy ellenőrizhessük a kifizetés sikerességét. Ezzel gyakorlatilag le is zárul a folyamat, sikeres fizetés után máris felhasnálható az utalvány.
VÁLASZD KI, MILYEN SZÉP-KÁRTYÁD VAN?
OTP SZÉP Kártya aktiválása
Az OTP Széchenyi Pihenőkártyát a SZÉP Vonalon +36 (1) 3-666-222 tudod aktiválni, amelynek díja a normál telefonhívás költsége. A kártya aktiváláshoz szükséged van a kártya számának utolsó 10 számjegyére, valamint a TeleKódra (alapesetben a kártya utolsó 3 számjegye, amit célszerű megváltoztatni az első belépés után), valamint a születési dátumra. Az egyenleglekérdezéshez később már csak a kártya számának utolsó 10 számjegyére és a TeleKódra lesz szükség.
Elektronikus fizetés OTP SZÉP Kártyával
Ezt a fizetési módot az OTP SZÉP Kártya rendszere 'Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával' funkciónak nevezi, és a szálláshely és szabadidős szolgáltatások foglalása céljából fejlesztették ki. A foglaló összegét közvetlenül az OTP SZÉP kártyával tudod kiegyenlíteni, nem szükséges készpénzt vagy másik fizetőeszközt használnia.

A tranzakciót a kártyabirtokos kezdeményezi az OTP SZÉP portálon. A funkció kizárólag regisztrált kártyabirtokosaink számára elérhető. A foglaló összegét az előlegfizetés menüpontban az OTPdirekt felület segítségével otthonról, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan lebonyolíthatod.

Az előlegfizetési módhoz tartozó menüpontokban a tranzakció sikeres végrehajtásához részletes útmutatót találsz. Kérdése esetén a SZÉP vonal munkatársai 24 órában rendelkezésre állnak.
K&H SZÉP Kártya aktiválása
A SZÉP Kártya tulajdonosainak online felületen történő kártyaaktiválásra van lehetőségük. A K&H SZÉP Kártya a munkavállalói felületen történő belépés után aktiválható.

A belépéshez a kártyaszám mellett első alkalommal az adóazonosító jelet (magánszemély adószámot) kell megadni, mint jelszót.

Az első sikeres belépést követően új jelszó beállítása javasolt. A biztonsági szabályok szerint az új jelszónak minimum 8 karakter hosszúságúnak kell lennie, valamint vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetűt, továbbá szám karaktert.
Elektronikus fizetés K&H SZÉP Kártyával
Jelenlegi információink szerint a K&H SZÉP kártyával nincs még lehetöség internetes alapon, online fizetést kezdeményezni.

Ha Önnek tudomása van ennek változásáról, megköszönjük, ha megosztja velünk az info@szallodakuponok.com e-mail címen, hogy elérhetövé tegyük mi is ezt a fizetési módot.